Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ce placi video suporta Vulkan

/
/
/

Grupul Khronos a lansat in sfarsit varianta 1.0 publica a lui Vulkan, o solutie menita sa fie o alternativa mai deschisa la DirectX 12, care ofera aceeasi functionalitate de baza. Iar in acest moment, probabil va intrebati cam ce placi video chiar au suport pentru el.

Un raspuns complet este acum disponibil. Vulkan va putea fi folosit pe toate placile video Radeon bazate pe GCN sau Polaris, ceea ce inseamna ca daca aveti un Radeon 5850 sau unul 6970, ar cam fi timpul sa faceti un upgrade. Nu de alta, dar cel putin una din acele placi video nu mai primeste drivere de nici un fel inca de anul trecut.

Pe partea de GeForce, aveti o situatie similara. Nvidia anunta ca Vulkan nu va fi adaugat prin driver la placile video din seria 400 sau 500. Motivul nu este unul tehnologic, aceste placi video ar suporta Vulkan, insa Nvidia a decis sa nu il implementeze, pentru ca nu ar avea prea mult sens.

In acest moment, aceste placi video au o vechime de aproape 6 ani, asa ca foarte probabil au fost inlocuite de mult, in special in cazul seriei 400, care nu era tocmai chiar atat de grozava.

Asa ca daca aveti o placa video mai noua de seria 6000 sau 500, sunteti gata pentru Vulkan.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar