MORE

Ce NU mai poti face pe un server de CS:GO

Valve a decis sa impuna o serie de limitari foarte importante pentru cei care gazduiesc propriile servere de Counter-Strike Global Offensive. Limitari care vor trebui sa fie respectate, altfel operatorii serverelor se pot trezi fara token-ul de acces la serverele de login pentru CS:GO.

Valve nu se tine de glume, deja au retras dreptul de a se folosi de serverele de login catorva servere. Asa ca daca aveti un astfel de server, si vreti sa stiti ce nu trebuie sa faceti, ar fi bine sa fiti atenti.

  • Nu ar trebui sa aveti scripturi, modificari sau plug-in-uri care sa permita jucatorilor sa obtina arme care nu erau deja in inventarul lor. Si cand ma refer la arme, este vorba desigur de skin-uri de arme. Nu conteaza daca numai posesorul obiectelor poate vedea skin-ul. Este interzisa aceasta practica. Realizarea de scripturi care sa permita jucatorilor sa ia de pe jos cutitele inamicilor, cum se putea in mod normal cu armele de foc, sunt acceptate.
  • Nu pot sa exista metode prin care rangul jucatorului, skill-ul competitiv sau moneda de pe tabelul de scor sa fie falsificate.
  • Orice forma de interferenta in modul in care jucatorii is acceseaza inventarul, obiectele si profilul nu vor fi tolerate.

In alte cuvinte, Valve nu vrea ca operatorii de servere sa strice economia din jurul lui CS:GO sau sa altereze in vreun fel sistemul de ranguri competitive. Limitarile intra in efect incepand de acum. Abaterile nu sunt tolerate.

[Valve]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close