Gaming

Ce nivel ai în DotA 2?

Ar trebui să vă așteptați adesea la această întrebare când jucați DotA 2, la fel cum vă întreabă toată lumea în CS: GO dacă încă mai sunteți de rangul Silver, pentru că MOBA-ul celor de la Valve are acum nivele.

Pe lângă mutarea la un motor grafic nou în următoarele zile, DotA 2 primește și o serie de modificări menite să schimbe experiența progresiei pentru jucători. Cea mai sesizabilă dintre schimbări fiind implementarea de nivele.

În funcție de cât de bine vă descurcați într-un meci, sau dacă reușiți să faceți ceva ieșit din comun, primiți trofee în DotA 2. De acum înainte, atunci când acumulați câte 100 de puncte pentru oricare trofeu, veți căpăta un nivel pentru contul vostru.

Acest nivel este folosit pentru a identifica nivelul vostru de experiență în DotA 2, priceperea, și reprezintă un potențial criteriu după care ceilalți jucători vă estimează competența în luptă.

Nu veți începe de la zero, cel puțin nu dacă sunteți un jucător dedicat de DotA 2. Unele din trofee vă vor recompensa retroactiv pentru toate meciurile jucate până acum, ridicându-vă statutul din start la un nivel aproximativ competenței voastre.

Varianta Reborn a lui DotA 2, ce folosește motorul grafic Source 2, va deveni cea standard în următoarele zile, înlocuind jocul cel vechi. DotA 2 Reborn nu aduce schimbări la mecanică, dar va face jocul diferit în micile sale feluri, mai mult sau mai puțin vizibile.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button