MORE

Ce motive ai avea sa-ti cumperi o masina de spalat cu capacitate mai mare de 8 kg?

Unul dintre cele mai importante criterii cand ne horatam asupra unei masini de spalat este capacitate de incarcare si spalare. In ceea ce priveste masinile de spalat cu incarcare pe deasupra, capacitatea este cam aceeasi la toate; nu depaseste de 5.5-6 kg!

Discutia este insa diferita cand vorbim despre masina de spalat cu usa frontala. Aici, capacitatea variază semnificativ, în intervalul de 5-6 până la 13 kg! Acest decalaj a crescut în ultimii ani, datorită îmbunătățirilor făcute de marile branduri. In câțiva ani capacitatea medie a evoluat de la 4 și 5 kg standard la 7-8 kg. Un volum perfect pentru o familie intre 1 si 5 persoane.

De ce va sfatuim sa va cumparati o masina cu o capacitate mai mare de 8 kg?

Masinile de spalat de capacitate mare au trei avantaje: capacitatea lor mare permite incarcarea mai multor haine deodata, ceea ce inseamna mai putine spalari pe zi sau pe saptamana. Ideal pentru familiile mari! Ca sa nu mai vorbim de economisirea energiei, a apei și a detergentului.

Masinile mari pot spăla articole de mari dimensiuni, cum ar fi plăpumile sau paturile care in mod normal sunt trimise la spălătorie.

Capacitatea lor mare nu exclude spălări mici, pentru ca isi adaptează ciclul, consumul de apă la natura și greutatea rufelor.

In concluzie, pe termen lung, chiar daca e putin mai scumpa, o mașină de spălat de mare capacitate este o alegere excelentă, foarte potrivita pentru familiile mai numeroase.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button