PC&Consoles

Ce legătură are Sea of Thieves cu un nou record pentru ghiulea umană?

Promovarea primului joc de la Microsoft din 2018, Sea of Thieves, ajută la stabilirea unui record mondial Guiness pentru Human Cannonball.

În ziua de astăzi trebuie să fii din ce în ce mai creativ pentru a ieși în evidență, iar acest lucru se aplică și în gaming. Microsoft a luat lucrurile ca atare cu Sea of Thieves.

După o serie de sesiuni de closed și open beta, ultima încheindu-se chiar duminică, Microsoft și Rare sunt gata să lanseze Sea of Thieves la apă cum s-ar spune. Totuși, asta nu înseamnă că promovarea jocului s-a încheiat; nici pe departe.

Cei de la Xbox și respectiv Microsoft i s-au alăturat cascadorului profesionist David „The Bullet” Smith pentru a stabili un nou record mondial. Potrivit Gamespot, „The Bullet” și-a câștigat porecla după 11 ani de carieră ca ghiulea umană și peste 5.000 de cascadorii în jurul lumii. De altfel, Smith se declară a fi „cel mai mare zburător de înălțime ca ghiulea umană din prezent”. Pui resursele și interesul companiei Microsoft de a-și promova jocul și CV-ul lui Smith și realizezi probabil că succesul era doar o chestiune de timp.

În urma tweetului de mai sus, avem așadar și confirmarea. După ce a fost tras din tunul denumit „Xbox Pirate Blaster”, lung de nu mai puțin de 10 metri, și a prins o viteză de la 0 la 100 km/h în 200 de milisecunde, „The Bullet” a stabilit un nou record mondial înregistrat de Guiness pentru cea mai mare distanță parcursă de o ghiulea umană, aproximativ 60 de metri. Totul a fost transmis în direct prin platforma de streaming Mixer de la Microsoft și poate fi văzut și în clipul video de mai sus.

Pentru a pune totul în perspectivă, una dintre cele mai importante mecanici din Sea of Thieves implică tragerea piraților (jucătorilor) din tunurile de pe vas pentru a-i ajuta să parcurgă cât mai repede posibil distanța până la țintă, fie că vorbim de o insulă din depărtare, un vas inamic sau în mijlocul mării fără vreun scop anume.

Sea of Thieves urmează să fie lansat pe Xbox One și PC (strict Windows 10) pe 20 martie și face parte din programul Xbox Play Anywhere. Asta înseamnă că poate fi cumpărat pe una din cele două platforme, dar va putea fi jucat pe ambele fără a fi nevoie să îl cumpărăm și pe cealaltă. În același timp, Sea of Thieves va putea fi jucat gratuit de cei care dețin Xbox Game Pass.

[Gamespot]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button