MORERSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Ce jocuri primesc gratuit abonatii PlayStation Plus in octombrie?

Sony a anuntat recent cele doua jocuri oferite lunar in mod gratuit pentru abonatii serviciului PlayStation Plus. Jocurile au fost pastrate in mod intentionat pana in ultimul minut. Primul joc oferit abonatilor este Vampyr, un titlu lansat in 2018 de catre dezvoltatorul Dontnod Entertainment. In acest joc vei controla un doctor transformat in vampir care este nevoit sa-si gaseasca un echilibru. Jocul te va purta prin Londra in perioada pandemiei cu gripa spaniola. Este un mix perfect pentru octombrie datorita contextului actual. Este un joc bun care va fi cu siguranta apreciat de cei care l-au ignorat pana acum.

Cel de-al doilea joc disponibil pentru luna octombrie este Need for Speed: Payback. Este unul dintre cele mai recente jocuri din aceasta franciza dezvoltat de Ghost Games. Este joc decent, care livreaza o poveste despre tradare, masini scumpe si alte clisee reciclate anual. Gameplay-ul in schimb este bun daca te incanta ideea unui joc cu masini tip open world care abordeaza trei stiluri de joc diferite prin intermediul personajelor principale.

Din punctul meu de vedere, cele doua jocuri oferite nu sunt deloc rele… nici pe departe. Daca nu ati apucat inca sa luati jocurile din luna septembrie, inca mai aveti timp sa o faceti pana la data de 5 octombrie. Cum vi se pare cele doua jocuri oferite gratuit pentru abonatii PlayStation Plus?

jocuri

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button