GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Ce jocuri ofera Sony abonatilor PS Plus pe luna August

Dupa ce am vazut ieri cu ce jocuri gratuite se vor delecta clientii Microsoft care au abonament la Xbox Live Gold, astazi este timpul sa vedem si oferta concurentei de la Sony. Tot ce va pot spune, este ca August este o luna buna pentru iubitorii jocurilor gratuite.

Luna trecuta a fost cam ciudata, intrucat Sony a anuntat ca va oferi gratuit PES 2019, care a fost mai apoi scos de pe lista in ultima clipa pentru a fi inlocuit de Detroit: Become Human. Celalalt joc al lunii Iulie a fost Horizon Chase Turbo, un arcade pe care probabil toata lumea l-a jucat circa cinci minute pana sa-l curete ca pe o pata de pe HDD-uri.

Jocurile lunii August, sunt WipeOut Omega Collection si Sniper Elite 4. Aceasta veste vine oarecum pe neasteptate dupa ce toata luna Iulie am vazut diverse speculatii, ba ca Sony va baga PES 2019 deoarece sunt multi gameri care l-au vrut luna trecuta, ba ca ar trebui sa ne asteptam la un titlu exclusiv pe post de scuze din partea Sony, utilizatori de pe reddit indicand spre God of War sau The Order: 1886.

De asemenea, am vazut si un leak din partea Glitched Africa care ar fi descoperit printr-o eroare de pe PlayStation Store ca jocurile gratuite de aceasta luna vor fi de fapt, EA Sports UFC 3 si Star Wars Battlefront II in semn de „sarbatoare” pentru lansarea serviciului EA Access pe PlayStation 4.

Aparent, n-a fost sa fie, nici pentru cei care si-ar fi dorit sa isi cafteasca prietenii in UFC 3 sau Star Wars, nici pentru cei care visau la God of War gratuit si nici macar pentru fanii PES 2019 care l-ar fi descarcat cu placere luna trecuta daca Sony nu l-ar fi inlocuit in ultima clipa.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button