GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri nu vor fi backwards compatible pe PlayStation 5?

Nu am mai vazut o consola backwards compatible de la Sony de pe vremea lui PlayStation 3. Noua generatie a japonezilor readuce insa aceasta caracteristica. PlayStation 5 va putea rula multe jocuri de pe generatia actuala, iar procentajul este imens. De fapt, sunt atat de multe jocuri care vor functiona pe noua consola incat pot alcatui o lista de jocuri care NU merg pe PS5. Asa ca haideti sa vedem ce jocuri sunt atat de timide incat nu vor face cunostinta cu generatia noua de console:

Deci daca vreunul din aceste jocuri se afla pe lista ta de titluri favorite, poate ca ar trebui sa-ti pastrezi consola actuala. In caz contrar, PlayStation 5 va putea rula restul de jocuri aparute pana acum pe PS4. Iar procesul este chiar foarte simplu si merge in trei scenarii diferite:

  • Poti juca direct de pe disc – Daca ai PlayStation 5 cu unitate optica, doar insereaza discul de PS4 si selecteaza jocul din lista.
  • Iti poti transfera jocurile direct de pe PS4 – Poti transfera jocurile in format digital intre cele doua console direct prin intermediul Wi-Fi sau cu ajutorul unui HDD extern.
  • Descarca jocurile achizitionate precedent pe noua consola – Daca faci trecerea la noua generatie „pe curat”, atunci poti descarca aproape orice joc achizitionat precedent si pe noua consola.

Iar pentru a pastra senzatia de gaming pe PS4 cat mai autentica, PlayStation 5 va suporta si controllere DualShock 4 pentru titlurile de pe generatia curenta de console. In plus, poti folosi atat casca PSVR actuala si accesoriile pentru aceasta, cat si castile Platinum si Gold Wireless.

PlayStation VR

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button