MORE

Ce gandeste publicul despre Bitcoin, in doua minute! [VIDEO]

Moneda descentralizata! Imposibil de reperat! Evaziune fiscala! Moneda viitorului! Bitcoin… moneda aia cu care cumperi droguri. Acestea sunt doar cateva dintre conceptiile gresite pe care publicul le are despre aceasta noua moneda originara… de pe internet. Nimeni nu stie de unde a aparut, dar toata lumea are o idee vaga despre ceea ce este. Doar ca, multi, au o idee total gresita. Atat de impamantenite sunt aceste prejudecati, incat multi s-au aruncat sa numeasca Bitcoin-ul de la „metoda de a destabiliza economia globala„, pana la moneda care poate schimba felul in care constientizam valuta.

Multi au idei preconcepute despre Bitcoin influentate de media traditionala, idei adunate de la unul, de la altul, din scandalul SilkRoad si lista este lunga. La Inside Bitcoin, o conferinta adresata celor care mineaza bitcoin si celor care folosesc, organizatorii au pus in scena un clip in care au adunat cele mai ciudate idei preconcepute pe care le-au auzit despre bitcoin. Rezultatul este un clip de doua minute in care nu poti sa nu crapi un zambet, doua la adresa teoriei conspiratiei. Il aveti mai jos.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button