Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ce fel de gamer esti?

/
/
/
img

Intr-un efort de-a realiza profilul gamer-ului din Romania, Electronic Sports League si Daescu Bortun Olteanu au colaborat la realizarea unui chestionar menit sa identifice obiceiurile de consum si preferintele celor pasionati de gaming de pe teritoriul tarii.

Tota lumea este invitata sa participe, nu conteaza ca jucati des, rar sau doar pe mobil atunci cand va permite timpul. Este un sondaj pentru toti cei carora le plac jocurile. Chestionarul poate fi gasit prin accesarea acestui link: https://www.surveymonkey.com/r/ZonaIT, si ii recompenseaza pe cei care il completeaza cu premii.

Oricine participa la sondaj va fi inscris la un concurs organizat de ESL in urma caruia pot castiga un numar mare de premii, cum ar fi: tastaturi de gaming, mousi, casti, mouspad-uri, camere web, pana si un scaun de gaming marca DXRacer.

Acest chestionar, cat si concursul, sunt disponibile pana in ziua de 27 iulie 2016. Asa ca daca vreti sa ajutati la stabilirea profilului gamer-ului mioritic, iar in acelasi timp sa castigati un premiu, aruncati o privire peste sondajul de mai sus.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar