MORE

Ce este Youtube Backstage și de ce seamănă cu Facebook?

Youtube continuă să construiască diverse componente noi, care să mai atragă atenția și poate să ofere ceva utilitate utilizatorilor sau creatorilor de conținut. Cea mai recentă născocire este ceva numit Youtube Backstage.

Această funcție nouă se află momentan la nivelul de zvon, urme ale sale fiind zărite prin colțurile întunecate ale internetului de unde se scurg de obicei informații de acest gen. Backstage ar urma să fie o componentă nouă care apare pe contul unui creator de conținut, pe lângă categoriile de video, playlist și toate cele, în care se vor putea publica mesaje.

Backstage va funcționa într-un mod similar cu ceva ca Facebook. Va permite unui creator de conținut să își înștiințeze publicul despre diverse lucruri relevante, va permite realizarea de sondaje, va avea chiar o funcție care permite publicarea de imagini și clipuri video. Aceste clipuri chiar pot fi trecute ca fiind exclusive pentru Backstage, așa că nu vor apărea în mod normal pe canal.

Se speculează că Backstage ar avea vreun soi de integrare cu Youtube Red, conținut exclusiv de Bakcstage, de tipul „behind the scenes” fiind o idee care ar putea genera ceva interes din partea publicului unui creator de conținut mare.

Nu sunt detalii despre când ar putea fi gata această nouă componentă, dar probabil se va întâmpla la câțiva ani înainte ca Youtube să rezolve problemele sistemului său de Content ID. Cert este că nu are cum să facă rău, Google+ s-a ocupat deja de asta.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button