MORE

Ce este un Putinphone si de ce costa 27 de mii de dolari?

Presedintele Rusiei este un om foarte popular in tara sa. Unii il stimeaza atat de mult incat au decis sa faca telefoane in cinstea lui, si nu orice fel de telefoane, este vorba de Puntinphone.

Nefiind in nici un caz o gluma, Putinphone este o varianta customizata de Samsung Galaxy S7, facuta de compania Caviar, care se ocupa cu infrumusetarea acestui fel de dispozitive. Astfel a fost creat Caviar Samsung Supremo Putin Rubino, un telefon de 27 de mii de dolari, care la baza este un Samsung Galaxy S7 normal, dar cu mici… adaugiri.

putinphone

Telefonul este acoperit cu aur, pe spatele sau fiind imprimata stema Federatiei Ruse si portretul presedintelui Vladimir Putin. Figura sa este inconjurata de 190 de rubine, astfel explicandu-se pretul acestui telefon. Numai trei astfel de modele vor fi facute. Insa cei care nu au suficienti bani tot pot obtine un model fara rubine, placat cu aur alb si galben, la pretul de 2570 de dolari. Iar cei care vor o varianta din titaniu vor trebui sa plateasca doar 2400 de dolari.

Exista si o varianta doar cu stema Rusiei, fara chipul lui Putin, la pretul de 2266 de dolari, in cazul in care sunt oameni care din motive necunoscute nu ar vrea presedintele sa-i priveasca in ochi pe toti cei carora le vor face poze cu acel telefon.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button