Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Ce este acela un laptop cu ecran Mini LED? Aflam de la MSI in cadrul CES 2020!

Dupa ce am vorbit ieri in articolul despre monitoarele prezente la CES 2020 despre tehnologia Mini LED, astazi ma voi lega de un laptop lansat de MSI in cadrul expozitiei din Las Vegas. Este vorba despre modelul Creator 17 – Primul laptop din lume care ofera aceasta noua tehnologie. Ce aduce in plus fata de alte modele este o precizie extraordinara a culorilor si o calitate excelenta a imaginii; doua lucruri care vor fi apreciate de utilizatorii creativi precum fotografii sau creatorii de continut.

Ce este mai exact tehnologia Mini LED?

Mini LED este o tehnologie inovatoare, ce are potentialul de a fi utilizata pe toate afisajele electronice. Are o structura mai simpla decat alte tehnologii si ofera performante mai bune, combinand toate punctele forte ale altor tehnologii de afisare. Pana in acest moment, Mini LED a fost prezent doar pe cateva televizoare, insa producatorii de afisaje si-au indreptat atentia spre aceasta tehnologie si ne putem astepta ca in viitorul apropiat sa o vedem inclusa pe o varietate foarte mare de dispozitive, de la laptopuri la telefoane inteligente.

Revenind la ecranul lui MSI Creator 17, acesta este un display de 17″ ce ofera o luminozitate maxima de 1000 de niti si iluminare Mini LED. Acesta include 240 de zone de iluminare distincte, oferind imagini vibrante cu nuante luminoase de alb, negru mai profund si imagini mai detaliate si mai clare. De asemenea, vine cu tehnologia HDR care imbunatateste semnificativ raportul de contrast si precizia culorii.

Alaturi de caracteristicile enumerate mai sus, MSI Creator 17 are o rezolutie 4K si acoperire 100% a gamei de culoare DCI-P3, cat si suport pentru spatiul de culoare Display P3, oferind utilizatorilor flexibilitatea necesara pentru diferite scenarii.

Pe partea de specificatii nu stam deloc rau, astfel laptopurile din seria Creator 17 vor veni dotate cu cele mai noi si mai puternice procesoare si placi video, cat si un port USB Type-C, un cititor de carduri UHS-III si un port Thunderbolt. Toate acestea, fac din laptop-ul celor de la MSI un adevarat powerhouse cand vine vorba de editare foto/video, cat si task-uri mai solicitante, ca jocurile spre exemplu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button