GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ce conțin DLC-urile gratuite ale lui Cyberpunk 2077?

Deja este o obișnuință ca CD Projekt RED să ofere DLC-uri gratuite pentru jocurile lansate, iar Cyberpunk 2077 nu va fi excepția de la regulă. Însă ce fel de conținut vor oferi pachetele extra pentru jocul open-world și cum vor schimba imaginea încă pătată de o lansare dezastruoasă și un parcurs destul de lent?

Informația vine de pe reddit, unde un așa numit „data miner” a început să caute indicii prin codul sursă al jocului. Acesta a descoperit câteva fișiere care conțin referințe la pachete de arme, opțiuni noi de personalizare, misiuni în locații noi, un mod New Game Plus și multe altele. În plus, DLC-urile Mirror și Monster par să aducă o opțiune prin care îi poți regândi aspectul lui V și vor introduce noi tipuri de inamici.

Va avea Cyberpunk 2077 și DLC-uri plătite?

Similar cu The Witcher 3, oamenii se așteaptă ca Cyberpunk 2077 să-și primească propriile DLC-uri care extind și mai mult campania single-player. Și se pare că așteptarea lor va fi răsplătită, întrucât operațiunea de data mining a dezvăluit câteva informații despre expansiunile viitoare. Se pare că prima dintre acestea se va concentra pe zona Pacifica din Night City. Această mișcare are sens, mai ales că zona este în mare parte părăsită și oferă destul spațiu pentru misiuni noi.

Cyberpunk 2077

Nu trebuie să uităm nici de zonele încă blocate de pe harta jocului. Prima dintre acestea o găsim chiar în oraș, unde podul care leagă țărmul de un penitenciar de pe o insulă este momentan închis, iar dacă înaintezi pe el vei fi informat că „Nu ai nimic de văzut încă„. Aceeași situație o regăsim și în deșert, unde poți vedea ceea ce pare a fi o fabrică în depărtare, dar odată ce te apropii este întâmpinat de același mesaj.

Cu siguranță vom mai auzi despre Cyberpunk 2077 și îmi place să cred că abia acum suntem martori la adevărata evoluție a jocului. Pe măsură ce acesta se maturizează, sunt sigur că problemele de optimizare se vor diminua și conținutul nou are potențialul de a aduce un număr și mai mare de fani. Iar odată cu revenirea pe PlayStation Store, este timpul ca CDPR să pună osul la treabă.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button