TECH

Ce ascunde iPhone 6S?

Dacă ați avut vreodată curiozitatea să faceți bucățele un iPhone, pentru a vedea ce este în el, nu trebuie să recurgeți la aplicarea unui topor și risipirea unei sume considerabile de bani pentru a vă satisface setea de cunoștință. iFixit s-a ocupat deja de asta.

În interior, a fost descoperită o baterie ceva mai mică față de cea a unui iPhone 6, pentru a face loc acelui motor de răspuns haptic, dar care oferă aproape aceeași autonomie, din cauza altor îmbunătățiri făcute telefonului.

Componentele sunt dens împachetate, însă aparent nu suficient de îngrămădite încât să facă îndepărtarea lor în siguranță prea dificilă. iFixit a acordat lui iPhone 6S un scor de 7/10, pentru ușurința cu care poate fi reparat de un utilizator de rând.

Unul din cele mai mari impedimente vine sub forma folosirii unor șuruburi specializate, pentru care n-ar avea chiar toată lumea la îndemână o șurubelniță. În rest, ecranul este ușor de demontat, bateria poate fi scoasă fără mare dificultate, și cu suficient adeziv, poate fi pus totul la loc, șansele de a funcționa din nou fiind destul de mari.

Ghidul include până și imagini cu raze X pentru motorul de feedback haptic, pe care Apple l-a numit Taptic Engine.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button