RSS PaginaDeMediaTelefoane

Ce aduce nou OnePlus 6?

OnePlus 6, noul teminal al producătorului asiatic, a avut parte de o lansare oficială în 16 mai la Londra, urmând  să fie disponibil în magazine începând cu data de 22 mai.

Acesta vine disponibil în trei culori: Midnight Black- cu un aspect mat, Mirror Black- cu un aspect metalic și Silk White, disponibilă în cadrul unei ediții limitate care va fi lansată abia în 5 iunie.

Display-ul telefonului măsoară 6,28 inch, are un aspect de 19:9, dispune de protecție de tip Gorilla Glass 5 și este cel mai mare pe care îl puteți întâlni la ora actuală pe un smartphone produs de OnePlus. În ciuda acestui lucru, dimensiunea totală a device-ului nu o depășește cu mult pe cea a predecesorului său, OnePlus 5. Bineînțeles, în partea de sus a ecranului se regăsește și consacratul breton, iar o altă surpriză o reprezintă mufa 3,5 mm Jack, prezentă și ea pe acest dispozitiv.

OnePlus 6 se poate mândri la capitolul configurație: dispune de un procesor Snapdragon 845 și 6 GB Ram pentru versiunea cu 64 GB stocare sau 8 GB Ram pentru versiunile de 128 și 256 GB. Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo, dar este disponibilă și versiunea Beta a lui Android P.

Proaspăt lansatul flagship al producătorului chinez vine cu două camere principale ai căror senzori sunt produși de Sony. Camera principală are 16 MP și aduce câteva noi îmbunătățiri, iar cea secundară măsoară 20 MP. Nu în ultimul rând, telefonul poate filma până la un minut în slow motion la rezoluția de 720p, cu 480 cadre pe secundă. Cât despre camera frontală, aceasta are tot 16 MP, iar un update de soft ce urmează a fi lansat foarte curând îi va aduce și ei modul portret, deja disponibil pe camerele principale într-o nouă versiune îmbunătățită și mai rapidă.

Terminalul vine cu un senzor de amprentă, de formă ovală de această dată, regăsit pe partea din spate, dar și cu funcția de deblocare facială. Conform celor de la OnePlus, timpul de răspuns pentru aceasta din urmă este de doar 0,4 secunde, iar cel al senzorului de amprentă de 0,2 secunde, așadar smartphone-ul excelează și la acest capitol.

Când vine vorba de autonomie, OnePlus 6 dispune de o baterie de 3300 mAh, întâlnită și pe frățiorul mai mare, OnePlus 5, dar punctul forte îl reprezintă funcția Dash Charge, licențiată de firma-mamă, Oppo, și care asigură resursele pentru o zi de utilizare într-un timp de încărcare de doar 30 de minute.

Noul smartphne poate fi achiziționat la prețul de 529$, în cazul variantei cu 6 GB RAM și 64 GB stocare sau 579$ pentru varianta superioară, cu 8 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare. Totoodată, producătorul lui OnePlus 6 a lansat și o ediție limitată Marvel Avengers pentru modelul de vârf, disponibilă însă doar în India și China.

Sursă

Copyright imagine

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button