GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ce aduce GTA Online Doomsday Heist

Ieri și-a făcut apariția cel mai nou update al lui GTA Online, The Doomsday Heist, care adaugă ce-a adăugat o grămadă de lucruri noi și foarte scumpe.

Dacă vă imaginați că heist-ul din acest update era cumva unul pe dare îl puteți efectua din apartamentul vostru deja foarte scump atunci ați subestimat lăcomia celor de la Rockstar și Take Two Interactive. Pentru această singură operațiune va trebui să cumpărați încă o bază, a patra la număr, a cărui preț poate ajunge până la 5.5 milioane de dolari virtuali. Este vorba tot de un buncăr subteran, unul foarte mare, ceea ce pune oarecum sub semnul întrebării motivul pentru care n-au permis măcar extinderea buncărului subteran existent, la un preț moderat, pentru a putea folosi noua misiune.

Heist-ul nou nu este foarte lung, la fel ca toate cele de până acum presupunând să mergi minute în șir până la destinație, să împuști pe cineva colo, iar apoi să repeți procesul pentru că un aliat a crăpat de două ori. Dar cel puțin acum misiunile pot fi făcute cu doar doi oameni, nu fix patru. Iar în cazul în care Rockstar n-a umplut un perete întregi cu dulapuri pentru deghizări degeaba, atunci ar fi posibil ca mai multe heist-uri să fie disponibile din această locație în GTA Online în viitor.

Cantitatea de vehicule și upgrade-uri noi aduse de acest update este totuși impresionantă. Poți adăuga tipuri noi de muniție la arme, ai mașini zburătoare și subacvatice, ai jetpack-uri și ai încă o bază mobilă. De data aceasta una zburătoare, așa că acel tir de la ultimul update major este deja inutil. Nu că a fost vreodată util cu adevărat.

În cazul în care sunteți curioși, pentru a căpăta toate noutățile aduse de acest update, fără upgrade-urile pentru mașini, va trebui să cheltuiți mai bine de 40 de milioane în bani virtuali. Sau, dacă vreți un număr mai exact în bani reali, Shark Cards în valoare de aproape 400 de euro. Iar costul va crește, pentru că în buncărul subteran nou puteți construi un laser orbital cu ajutorul căruia, contra cost, puteți să bombardați o secțiune din oraș.

Aș dori să vă amintesc de faptul că în acest joc numit Grand Theft Auto Online nu ai voie să păstrezi majoritatea mașinilor pe care le furi, fiindcă sunt prea „fierbinți”, dar poți bombarda orașul cu un laser orbital. Aștept cu nerăbdare ca la Red Dead Redemption 2 să nu poți să furi cai în multiplayer, dar să poți incendia orășele întregi de la bordul unui tren blindat pe care l-ai cumpărat cu bani reali.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button