MORE

Ce a trebuit sa faca un fan Fallout pentru a-si primi banii inapoi

Un fan al seriei Fallout a cumparat o editie limitata care continua coloana sonora a ultimelor jocuri, sub forma unor discuri de vinil, numai sa descopere ca unul din discuri era indoit.

Colectia costa 125 de dolari, asa ca nu era tocmai multumit. Individul cu pricina, numit Paul Watson, a incercat sa returneze produsul defect, pentru a-si primi banii inapoi, dar asta nu se putea intampla fara ca discul defect sa fie distrus si sa se ofere dovezi.

Watson a facut asta, dar s-a trezit cu numai 25 de dolari returnati. Pentru a primi inapoi suma intreaga, a fost informat de Bethesda ca trebuia sa distruga toate discurile si sa le faca poze.

ciocan vinil fallout

Asa ca, intristat, Watson a luat un ciocan si a inceput sa crape in bucati discurile complet functionale, care in mod normal ar fi putut fi returnate si ascultate de un alt fan al seriei care le cumpara, probabil la pretul redus pentru disigilate.

Fallout vinil

Cand restul companiei Bethesda a auzit vestea, a promis ca se va incerca pe viitor schimbarea modului in care functioneaza sistemul de returnare a magazinului, pentru a fi mai putin traumatizant.

Priviti totusi partea buna. Fiind vorba de Fallout, Watson a fost chiar norocos, putea sa il puna sa distruga discurile cu o bomba nucleara sau sa le dea de mancare unui Deathclaw.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close