PC&Consoles

Ce a primit Warcraft 3 in patch

Blizzard a avut surprize foarte placute pentru public in ultima saptamana, lansand un nou patch pentru Diablo 2, iar acum unul pentru Warcraft 3.

Varianta 1.27a a legendarului RTS este acum disponibila pe pagina oficiala pentru toti cei care simt nevoia sa reintre in Warcraft 3 The Frozen Throne pentru a incinge un meci pe o harta standard, un DotA sau unul din sutele de  alte moduri de joc excelente, care cumva nu au devenit jocuri de sine statatoare.

Acest patch include un nou installer care sa faca jocul mai functional pe noile Mac-uri, un grad de compatibilitate sporit pentru Windows 7, 8.1 si 10, plus indepartarea unui crash provocat de chain lightning.

Nu tocmai ceva uluitor, dar un semn bun ca Blizzard nu vrea sa abandoneze jocurile.

De asemenea, mai sunt si cateva mici chestiuni pe care jucatorii ar trebui sa le aiba in vedere. Spre exemplu, aveti nevoie de permisiune de administrator pentru a salva pe Windows 8.1 si 10, apar cateva probleme grafice in cinematice, nu prea apar cum trebuie caracterele chirilice, varianta de Mac nu suporta editorul si mai sunt cateva alte lucruri minore.

Si ce ne asteapta in viitor? Numai Blizzard stie. Poate harti mai mari, suport nativ pentru widescreen si un expansion nou care sa ignore povestea lui World of Warcraft.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button