MORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Ce a prezentat Miele la IFA 2018?

IFA s-a transformat de multa vreme si intr-un trag al electrocasnicelor. Unul din cei mai notabili producători din acest domeniu de la eveniment este intotdeauna Miele, aflat pe teren propriu. Ce a prezentat Miele la IFA 2018?

În centrul atenției s-a aflat noua mașină de spălat vase G 7000, produsă de Miele, cu suport pentru AutoDos și PowerDisk. Acest aparat aduce cu sine un număr mare de îmbunătățiri față de generațiile anterioare, cum ar fi un panou de control tactil, numeroase opțiuni de programare și chiar control folosind un telefon mobil, mulțumită conectivității Wi-Fi. G 7000 dispune și de un sistem de automatizare care va declanșa automat un ciclu de spălare la o oră fixă, în condițiile în care nu detectează întreruperi care ar putea însemna că utilizatorul s-a răzgândit între timp. O noua tava pentru tacamuri, dar si o dimensiune sporita a sertarelor sunt alte aspecte care aduc valoare noii serii.

Miele la IFA 2018

Dar noutatea sa absoluta este PowerDisk. Acesta este un sistem precis de eliberare a unui detergent special în timpul acțiunii de spălare, care permite astfel folosirea completarea optimă a procesului de curățare. Atunci când este încărcat, PowerDisk are o durată de 20 de cicluri de spălare, la o temperatură de 60 de grade, dar soluția folosită este capabilă să funcționeze și la temperaturi mai scăzute. Designul interior al mașinii de spălat vase a fost modificat pentru a-i oferi o rezistență mai bună și opțiuni suplimentare pentru amplasarea vaselor și tacâmurilor. PowerDisk poate dura 1 luna, iar dozajul se poate face pana la 7, 14 sau 21 de grame, in functie de numarul de vase din masina.

Miele la IFA 2018

G 7000 pune un accent ridicat și pe îmbunătățirea consumului, necesitând doar 6 litri de apă și având un grad de eficiență energetică de A+++ minus 10%.

Miele a mai prezentat o nouă mașină de spălat rufe, care include funcția SingleWash, capabilă să spele un singur articol de îmbrăcăminte în cel mai economic și eficient mod posibil, fără pierderi și fără resurse irosite.

Miele la IFA 2018

Trecând la bucătărie, au mai fost prezentate la IFA 2018 și noi modele de aparate de făcut cafea, din seria CM7. Acestea oferă suficientă flexibilitate încât să acopere nevoile tuturor utilizatorilor. A mai fost prezentată și o nouă formă de plită care funcționează prin inducție, permițând folosirea simultană a până la șase tigăi sau alte vase de gătit într-un mod silențios. Nu numai asta, dar vasele cu pricina sunt capabile să își păstreze setarea de energie necesară.

În cele din urmă, Miele a prezentat serviciul gourmet MChef, care se ocupă cu livrarea la domiciliu a unor mese găsite de obicei în restaurante de top, și care pot fi preparate rapid folosind un cuptor Dialog, care a fost prezentat de Miele anul trecut tot la IFA. Acest cuptor permite prepararea  simultană a până la șase porții în aproximativ 20 de minute. Serviciul va fi disponibil inițial doar în Germania. Un restaurant privat la tine acasa pentru musafirii mai speciali.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button