GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

CD Projekt vrea să schimbe industria jocurilor

Compania CD Projekt este o poveste de succes cum rare ori vezi. Și-a început existența sub forma unor prieteni care piratau jocuri și le vindeau, s-a transformat apoi într-un importator legitim de jocuri, realizând localizări în poloneză. Apoi a devenit un producător de jocuri de excepție și al doilea nume în ceea ce privește distribuția digitală pe PC.

Următorul pas pentru CD Projekt este cel de a schimba industria jocurilor video. Cum? Nu este în totalitate clar. Declarația aparține lui Patrick Mills de la CD Projekt RED. Cu exactitate a spus:

”Un lucru constant la companie este că mereu am vrut să arătăm industriei cum se fac lucrurile. Vrem să schimbăm industria jocurilor. Vrem să spunem ”Putem face lucrurile altfel, nu trebuie să le facem în felul ăsta”. Este în motoul nostru: ”Noi suntem rebeli”, nu?

Cum exact se va manifesta asta urmează să vedem probabil cu lansarea lui Cyberpunk 2077. CD Projekt deja a stabilit câteva criterii destul de provocatoare pentru industria jocurilor cu The Witcher 3, care a fost livrat cu foarte mult DLC gratuit, care la oricare alt joc ar fi fost plătit și justificat cu clasicul „Altfel ar fi murit dezvoltatorii de foame, fiindcă suntem plătiți doar pentru DLC, nu și pentru jocul în sine”. Iar când The Witcher 3 a primit DLC plătit, până și cel mai mic își merita banii mai mult ca alte jocuri întregi, iar cel mare ar fi fost livrat de alte companii ca un joc separat la preț întreg, nu pentru 20 de dolari.

Cine știe ce vor face cu Cyberpunk 2077.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button