GAMING

CD Projekt va fi cumpărat de Electronic Arts, sau nu. Probabil nu

Ieri s-a petrecut un incident bizar legat de studioul CD Projekt RED și Electronic Arts, ce a dat angajaților ideea că studioul polonez ar putea fi cumpărat. Multă panică a urmat, iar apoi, nimic.

Văzând membri ai Electronic Arts cum erau plimbați prin sediul CD Projekt RED, un angajat al studioului a decis să alarmeze presa și să declare că ori urma să fie cumpărată compania, ori urma să fie semnat un acord de publicare a unui viitor joc.

Zvonurile au început să circule rapid pe internet, cum că CD Projekt nu va mai fi o companie independentă pentru mult timp, ajungând până la urechile conducerii studioului.

Aceștia au fost surprinși să audă de pe internet că urmau să fie cumpărați, deoarece nu aveau nici un fel de discuții cu Electronic Arts despre vânzarea ori a studioului ori a diviziei de distribuție digitală, GOG.

Motivul pentru care reprezentanți ai Electronic Arts se aflau la sediul CD Projekt RED este că mereu se află în vizită oameni de la diverse alte companii din industrie. Și nu ar fi fost de parcă EA și CDP nu aveau anterior legături, The Witcher 3 fiind vândut pe serviciul de distribuție Origin.

Așa că puteți dormi liniștiți, știind că Cyberpunk 2077 nu va călca pe urmele lui Syndicate. Iar angajații lui CD Projekt RED vor fi mulțumiți să știe că nu vor lucra la Electronic Arts.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close