GamingPC&ConsolesTech&IT

CD Projekt RED va prezenta un RPG la E3, probabil Cyberpunk 2077

Un site polonez a spus la începutul anului că Cyberpunk 2077, mult așteptatul RPG nou produs de realizatorii lui The Witcher, CD Projekt RED, va fi prezentat și va putea fi jucat – în spatele ușilor închise – la E3-ul din acest an. Până la acest eveniment a mai rămas mai puțin de o lună distanță, iar zvonul pare din ce în ce mai mult să fie adevărat.

CD Projekt RED va fi cu siguranță acolo: este listată în calitate de „companie participantă” pe site-ul E3. Mai mult, lista Map Your Show prezintă CD Projekt RED ca având un RPG pentru PC, PS4 și Xbox One. Asta exclude Gwent, și am fi în stare să punem pariu că nu este vorba nici despre The Witcher 4.

Cu excepția cazului în care studioul are un alt proiect super-secret în curs de dezvoltare, acest lucru nu lasă prea multe alte opțiuni. Bineînțeles, nu există nicio informație oficială în acest sens, iar CD Projekt a refuzat să comenteze într-un fel sau altul, așa că nu vom ști sigur până nu se și întâmplă. Dar indiferent dacă va fi sau nu jucabil, foarte probabil vom avea ceva de văzut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button