GamingRSS PaginaDeMedia

CD Projekt RED se bucura de succes, iar Cyberpunk 2077 se apropie

CD Projekt RED a publicat cel mai recent raport financiar si situatia este foarte roz pentru studio. Cyberpunk 2077 este pe ultima suta de metri a procesului de dezvoltare, iar The Witcher 3 a depasit un nou record de vanzari. Revenind la Cyberpunk, acesta va fi lansat pe data de 17 Septembrie 2020. Tinand cont de detaliile din raport, se pare ca nu vom mai avea parte de alt delay.

CD Projekt RED trece prin ultimul stagiu de dezvoltare al celui mai important joc al studioului de pana acum, Cyberpunk 2077. Jocul ofera o lume high-tech plina de viata in care jucatorii vor intra in pielea lui V; un cyberpunk ca a migrat recent in cea mai periculoasa metropola a viitorului: Night City. Gameplay-ul lui Cyberpunk 2077 urmeaza regulile sistemului Cyberpunk 2020 RPG create de Mike Pandsmith.

 

Seria The Witcher a batut un nou record!

In acelasi timp, CD Projekt RED se bucura de inca un succes. Seria The Witcher a depasit pragul de 50 de milioane de vanzari. Aparuta in 2007, franciza a avut nevoie de 13 ani pentru a atinge un astfel de numar. Cea de-a treia iteratie insa, este cel mai important joc al studioului si cu siguranta unul dintre cele mai bune lansate in istorie.

Cea mai mare contributie a avut-o The Witcher 3. Acesta a vandut singur 28 de milioane de copii, majoritatea fiind pe PC. Tinand cont de succesul inregistrat pana acum, sunt curios cum va evolua The Witcher. CD Projekt RED a confirmat deja ca urmeaza inca un titlu din serie dupa Cyberpunk 2077, dar vom mai avea de asteptat mult pana atunci.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button