GamingRSS PaginaDeMedia

CD Projekt RED lucrează la componentele multiplayer pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher 3

Polonezii de la CD Projekt RED au fost foare iuți în a da uitării orice plan pentru un joc multiplayer plasat în universul Cyberpunk 2077, însă pare că s-au reorientat, preferând să lucreze în schimb la integrarea acestor moduri în francizele single-player, și nu la spin-off-uri pornite de la zero.

Săptămâna aceasta, compania a confirmat faptul că elementele multiplayer pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 se află în dezvoltare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe cu investitorii. Președintele CDPR, Adam Kiciński, a răspuns la astfel de întrebări, precizând că „[studioul] plănuiește să adauge funcționalități multiplayer atât pentru Cyberpunk 2077, cât și pentru The Witcher 3, doar că acest proces se va întâmpla gradual„.

Adam Kiciński a precizat că CD Projekt nu va dezvălui încă numele jocului care va avea prioritate în vederea lansării modului multiplayer. În schimb, studioul preferă (și speră), să intre pe acest teren cu pași mărunți, pentru a învăța constant în vederea îmbunătățirii conținutului și a extinderii multiplayer-ului odată cu trecerea timpului.

Se știe momentat că modul multiplayer pentru ambele francize se va baza pe motorul grafic proprietar, astfel încât vom avea parte cu siguranță de ceva promițător din partea dezvoltatorilor. Va mai dura ceva până când vom vedea pe bune astfel de implementări în The Witcher 3 și Cyberpunk 2077, însă posibilitățile sunt cu adevărat generoase. Miros a runde de Gwent multiplayer în W3 și ce-i drept ar fi o implementare atractivă și immersive, dar există riscul ca asta să scadă popularitatea și numărul de jucători al TCG-ului de sine stătător. Cât despre Cyberpunk, nu știu, probabil Guitar Hero cu Johhny Silverhand sau GTA Online cu cyborgi?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button