Gaming

CD Projekt RED ia poziție împotriva lootbox-urilor

Studioul din spatele The Witcher 3 și Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, este foarte sever atunci când vine vorba despre practici comerciale care implică lootboxes și jocuri terminate doar parțial.

Co-fondatorul Red Marcin Iwiński a declarat:

Dacă cumpărați un joc la preț întreg, ar trebui să obțineți o cantitate mare de conținut, lustruit, finisat, care să vă oferă multe ore de gameplay distractiv. În momentul în care [comunitatea] simte că vă îndreptați spre portofelul lor în orice mod incorect, ei vor fi foarte vocali în această privință. Și – sincer vorbind – cred că este bine pentru industrie. De multe ori lucrurile arată grozav dintr-o perspectiva a foilor de calcul, dar factorii de decizie nu se întreaba adesea despre cum s-ar simți jucătorii sau dacă această ofertă este una corectă. Gamerii ripostează, și sper că acest lucru va schimba industria în mai bine.

Iwiński a spus că CD Projekt RED se concentrează pe jocul lor sci-fi în locul altui titlu Witcher: „În ceea ce privește RPG-urile de proporții, este timpul pentru Cyberpunk 2077.” El a recunoscut că jocul este o mare responsabilitate, dar studioul va fi la înălțime și va livra ceea ce promite.

Fanii ar trebui ca în curând să audă și să vadă mai multe despre Cyberpunk 2077, deoarece se zvonește foarte mult că titlul va fi prezent la E3 din acest an în iunie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. De aceea am cumparat toate jocurile lor. Pt ca o asa echipa merita din plin si ultimul banut ! Respect CD Project

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button