Gaming

CD Projekt Red face misto de sistemul DRM … in Witcher 3!

Nimeni nu spune ca nu e misto sa vezi companiile mari cum se cearta pe resturi… si pe legi. Dar cand un producator de talia celor de la CD Projekt Red se ridica si implementeaza in jocul lor o gluma elaborata despre cat de ciudat este DRM-ul la nivel global, este imposibil sa nu o remarci. Indiferent cat de… piperata este gluma!CD Projekt Red

Redactata ca un fel de pamflet, gluma in sine se poate gasi odata ce citesti o anumita carte numita Gottfried’s Omni-opening Grimore, iar pentru cei care urmeaza sa citeasca paragraful de mai jos, va rugam sa nu beti lichide in timp ce faceti asta. Spasme incontrolabile de ras s-ar putea intampla. Mai ales daca stii povestea seriei si esti fan.

Defensive Regulatory Magicon (sau DRM pe scurt) apartine mai sus mentionatului grup al mecanisemlor defensive cele mai vechi, eficiente si greu de patruns. Pentru a recunoaste individul care il administreaza, acesta utilizeaza portalul montat la intrarea zonei pe care urmeaza s-o apere. Portalul transmite rauri de energie magica prin corpul persoanei care intra, si poate, intr-o clipita, determina daca aceasta persoana are semnatura corporala (cu tot cu structura globului ocular) a administratorului merituos. Ca rezultat, singurii indivizi neautorizati care pot spera sa intre sunt mimicii. 

Ca atare, DRM este o masura de securitate extrem de eficienta si aproape de nepatruns – dar aveti noroc, cat tineti in maini cheia sa o ocoliti, respectiv cartea prezenta, Grimoire-ul Omni-deschizator al lui Gottfried, sau GOG pe scurt. In paginile acesteia veti gasi metode nenumarate de a dezactiva DRM, sau chiar mai bine, de a-l ocoli cu totul.

Articole asemanatoare

Back to top button