PC&Consoles

Studioul CD Projekt Red este șantajat

Creatorii lui The Witcher 3 au dat de ceva probleme în ultimele zile. Persoane necunoscute au contactat studioul, spunând că se află în posesia unor materiale confidențiale legate de producția lui Cyberpunk 2077, și dacă nu vor să fie lansate publicului larg, atunci ar trebui să le plătească o anume sumă de bani.

Studioul a făcut acest anunț pentru atât pentru a înștiința șantajiștii că nu se va plăti nici un șfanț, cât și pentru a avertiza publicul general de existența acestor materiale. Conform celor de la CD Projekt Red, fișierele respective sunt de la o variantă mai primitivă a lui Cyberpunk 2077, așa că ce probabil veți vedea postat pe internet nu va fi reprezentativ pentru varianta finală a jocului.

Cu toate acestea, cei care nu vor să le fie stricate posibile surprize ar fi bine să le evite oricum. CD Projekt Red nu a oferit detalii despre ce fel de fișiere au ajuns în mâinile acestor persoane, dacă este vorba doar de documente de design, de cod sursă, sau de o variantă primitivă a jocului.

Nu este tocmai prima dată când un joc de renume pățește așa ceva, codul sursă al lui Half-Life 2 și alte fișiere fiind sustrase de la Valve în anul 2003.

Desigur, ar mai fi o ipoteză, cea că totul este doar o manevră de promovare… deși, după incidentul cu GOG de acum câțiva ani, ai crede că CD Projekt s-ar fi învățat minte.

[CD Projekt]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button