Gaming

CD Projekt RED deschide un studio nou pentru Cyberpunk 2077

La începutul anului 2017, fostul COO de la Techland, Pawel Zawodny, a lansat un nou studio indie numit Strange New Things, cu o echipă formată din alți foști angajați ai Techland, precum și de fostul personal de la IO Interactive și CD Projekt RED. Scopul era atunci să creăm „ceva care vine de la noi”, a spus Zawodny, deși natura exactă a acelui „ceva” nu a fost clarificată: secțiunea „Proiecte” a site-ului studioului nu a fost niciodată completată cu vreun titlu.

Dar indiferent ce o fi fost acel ceva, acum cu siguranță a fost anulat, deoarece CD Projekt a anunțat recent că a achiziționat și re-botezat studioul sub numele CD Projekt RED Wrocław, pentru a sprijini dezvoltarea Cyberpunk 2077 .

Șeful de la Cd Projekt RED, Adam Badowski, a spus următoarele:

Dincolo de imensele lor cunoștințe tehnologice și de talentul artistic, echipa de bază a CD Projekt RED Wrocław este formată din niște oameni pur și simplu extraordinari. CD Projekt RED nu este un dezvoltator de jocuri tipic – punem gamerii, libertatea creativă și jocurile de calitate mai presus de partea de afacere. Acești tipi nu numai că împărtășesc această abordare, dar, la fel ca restul echipei, cred că această atitudine este esențială pentru crearea de jocuri video epice.

Zadowny, care se va afla la conducerea studioului, a adăugat:

Suntem destul de entuziasmați să fim pe vârful lance al acestui nou studio. Cunoaștem Wrocław pe dinafară și este un loc uimitor pentru a face jocuri. Echipa este puternică și sunt sigur că avem experiența și forța creativă pentru a face Cyberpunk 2077 un joc și mai bun.

Din păcate, anunțul noului studio nu vine cu nici o veste despre jocul Cyberpunk 2077 în sine. Poate că vom vedea ceva la E3, dar contul de Twitter pentru Cyberpunk nu a mai dat niciun semn de câteva luni, iar tăcerea deplină din partea CD Projekt rămâne la fel ca și până acum. Există totuși o modalitate de a obține informații din interior despre ceea ce se întâmplă: dacă se întâmplă să locuiți în Wrocław sau nu vă deranjează mutatul, studioul angajează.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button