PC&Consoles

CD Projekt RED adresează negativitatea din jurul lui Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 probabil va fi lansat ceva mai devreme de anul din titlu, dar în ultima vreme au tot început să apară zvonuri conform cărora producția sa ar avea probleme, iar ca studioul întreg este cam șubred în acest moment.

Temerile acestea vin de la dezvăluirile făcute de foști angajați pe site-uri precum Glassdoor, unde sunt publicate recenzii ale locului de muncă. Critici numeroase au fost aduse la dezorganizarea din cadrul studioului, condițiile de muncă dificile și salariile tipic est-europene.

CD Projekt RED a dorit să adreseze temerile, mai ales pentru că nu a oferit informații publice despre Cyberpunk 2077 în ultimii ani. Puteți citi declarația completă a companiei mai jos. Dacă vreți un rezumat, proiectul nu este în pericol să fie anulat sau deraiat doar pentru că au plecat câțiva oameni de la studiou. CD Projekt RED are acum aproape 400 de angajați, dublu față de ce aveau la The Witcher 3, iar structura sa este de așa natură încât proiectul să nu fie legat de o singură persoană.

Munca este dificlă, asta e adevărat, pentru că directiva este cea de-a reinventa roata de fiecare dată. Altfel ar stagna și rezultatul final n-ar fi pe cât de impresionant ne-am așteptat să fie jocurile studioului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button