GamingPC&ConsolesȘtiri IT

CD Projekt Red a lansat propriul magazin, nu e ce credeți

Știu că toată lumea este supărată în acest moment pentru că fiecare producător de jocuri își lansează propriul magazin, dar în acest caz garantez că are să vă placă. CD Projekt Red, studioul responsabil pentru seria The Witcher, anunță deschiderea propriului magazin.

Știu ce veți spune „Dar, stai, GOG nu e magazinul lor?”. Și, da, ați avea dreptate, dar acesta nu este un magazin de jocuri. Este un magazin despre jocuri. Unul de la care puteți cumpăra mostre de artă veritabilă bazate pe creațiile celor de la CD Projekt Red. Asta include o statuetă superbă cu Geralt ca un Samurai, tricouri, căni… șosete, și în esență cam orice alt fel de chestii ați putea vrea să purtați sau să aveți prin casă în cazul în care sunteți un fan al jocurilor produse de studiou. Asta include în acest moment The Witcher, Gwent, dar și Cyberpunk 2077. Ce e drept, nu sunt prea multe lucruri disponibile în acest moment din categoria cea din urmă, dar probabil vor mai fi multe în curând.

A mai fost raportată și o lipsă neplăcută a statuii acelea cu Geralt în cadă, dar probabil va fi rezolvată și problema asta cu timpul.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button