PC&Consoles

CD Projekt promite să nu strice Cyberpunk 2077 cu micro-tranzacții

Din moment ce o anumită companie a reușit iar să întreacă normele uzuale ale îndesării micro-tranzacțiilor pe gâtul jucătorilor, lumea a început să sufle și în iaurt.

Așa că atunci când CEO-ul companiei CD Projekt a declarat că jocurile ca un serviciu sunt în viitorul companiei, până și Cyberpunk 2077 având elemente conectate la un mediu on-line, lumea a devenit spontan foarte tristă. Din fericire, lucrurile n-au stat așa pentru prea mult timp.

CD Projekt RED a emis o declarație oficial prin care susține că Cyberpunk 2077 va rămâne un joc masiv de singleplayer, cu o lume de deschisă și orientat pe poveste, la fel ca The Witcher 3. Jocul nu va conține capcane, prosteală sau abureli. Va merge pe aceeași rețetă ca Wild Hunt, compania lăsând lăcomia pentru alții.

O veste cu siguranță bună pentru cei care speră ca Cyberpunk 2077 să fie un joc pe cât de bun se poate, fără micro-tranzacții îngrămădite prin locuri nevăzute. Așa că puteți sta liniștiți, oricând va fi lansat jocul, va avea un nivel de calitate pe cât de ridicat va putea să îl facă CD Projekt RED. Probabil va sosi prin 2020.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button