GamingPC&ConsolesTech&IT

CD Projekt pregătește încă un RPG mare până în 2021

Zilele trecute s-au ivit câteva detalii interesante despre planurile pe care le are CD Projekt pe parcursul următorilor ani. Ce e drept, planurile nu sunt noi, fiind stabilite de ceva vreme, dar tot par a fi valabile.

Iar o parte esențială din acele planuri este reprezentată de lansarea lui Cyberpunk 2077 până în anul 2021. Așa că nu mai avem mult de așteptat până la momentul în care ne putem preface că suntem un veritabil Hiro Protagonist. Dar oarecum surprinzător era prezența și a unui alt joc. Nu unul mic, nu unul simplu, ci încă un RPG de categorie „AAA”.

Nu sunt disponibile detalii concrete despre ce joc va fi sau dacă este dintr-o franciză nouă sau una deja existentă care începe cu „T” și se termină în „he Witcher”. Ce pare a fi cert, conform informațiilor curente, este că jocul va fi un RPG și va fi lansat până în anul 2021. CD Projekt este de părere că lansarea celor două jocuri atât de aproape unul de altul nu va duce la canibalizarea vânzărilor, ci la un soi de sinergie.

Țin să vă amintesc cu această ocazie că acționarii companiei în esență îi obligă să producă la un moment în viitor un The Witcher 4, posibil cu un alt protagonist în locul lui Geralt, așa că posibilitatea să fie o aventură de fantezie poloneză nu este în totalitate exclusă, ci doar speculativă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button