PC&Consoles

CD Projekt aniversează 10 ani de The Witcher

Cu zece ani de zile în urmă, studioul CD Projekt lansa o epavă tehnologică în interiorul căruia se afla totuși un joc bun, The Witcher.

De la începuturile sale umile, cu un joc făcut de un studiou care nu prea știa exact cum să facă jocuri atunci când s-a apucat de muncă, CD Projekt a devenit unul dintre cele mai mari nume din istorie.

Studioul a decis să marcheze această ocazie cu un clip video mic, prin care dorește să mulțumească jucătorilor și fanilor seriei The Witcher pentru suportul lor constant. Celor care au fost răbdători cu repararea variantei 1.0 a lui The Witcher, celor care n-au abandonat seria după consolizarea macabră a lui The Witcher 2, celor care au jucat pentru prima dată seria cu The Witcher 3.

La listă ar putea fi adăugați cei care țin minte jocul de lupte PvP în browser, jocul fals 2D de acțiune pentru mobile și jocul de societate care va garanta că rămâi fără prieteni foarte rapid dacă știi să îl joci. Desigur, acum avem și Gwent, care probabil se va extinde mai departe, până ce va deveni mai popular decât The Witcher în sine.

Aniversarea aceasta nu aduce nimic pentru jocuri, așa că nu ar trebui să vă așteptați la vreun DLC spontan pentru The Witcher 3. Povestea lui s-a terminat cu Blood and Wine, iar studioul este acum preocupat cu Cyberpunk 2077… care începe să pară a fi și anul lansării.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button