Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

CD Projekt a dat mai mulți bani creatorului seriei The Witcher

/
/
/
img

Cu epoci nenumărate în urmă, când CD Projekt era un studiou neimportant, chiar și înainte să vină pentru prima dată la E3, când standul său era practic o masă ascunsă în standul Bioware, compania a încercat să cumpere drepturile de adaptare pentru seria The Witcher de la creatorul său, Andrej Sapkowski.

Atunci, Sapkowski a primit oferta de a i se acorda un procent din vânzările jocului, poate chiar a seriei dacă primul titlu nu va falimenta studioul. Crezând că nu va avea nici un viitor, Sapkowski a decis să opteze pentru o plată directă și fixă. Seria, după cum știți, s-a vândut foarte bine. Inițial, CD Projekt i-a făcut din nou oferta lui Sapkowsky de a îi plăti mai mulți bani, dar acesta a refuzat din nou, fiind atunci în perioada sa de „poate dacă mă prefac că jocul nu există, o să dispară”. Dar după The Witcher 3, părea destul de clar că jocurile există, așa că a dat în judecată CD Projekt, cerând suma de 16.1 milioane de dolari.

CD Projekt a spus nu.

Dar pentru a preveni trânte prin tribunale, cele două părți au ajuns la un acord. CD Projekt va plăti o anumită sumă lui Sapkowski pentru ca autorul să fie mulțumit și pentru a păstra relații amiabile cu el pe viitor. Suma exactă nu a fost dezvăluită, dar este departe de a fi cea de 16.1 milioane de dolari cerută inițial.

[Game Informer]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar