Gaming

CD Project RED a lansat un modkit pentru Witcher 3

Numărul de modificări disponibile pentru varianta de PC a lui The Witcher 3 va crește simțitor în următoarea perioadă. CD Project RED a lansat uneltele oficiale pentru alterarea în fel și chip a jocului, alături de câteva exemple ce demonstrează exact cât de multe lucruri se pot face, și cum.

Spre exemplu, creatorii jocului s-au gândit că poate lumea s-a săturat să călărească același Roach banal, și au înlocuit loialul cal cu un unicorn. Desigur, dacă preferi un alt fel de Roach, fie va trebui să aștepți să facă altcineva un cal mai pe placul tău, sau să construiești unul. Poți afla cum prin descărcarea uneltelor și a exemplelor.

The Witcher 3 Modkit este disponibil pe Nexusmods, de unde veți putea descărca un număr mare de modificări, precum o alterare a jocului ce reduce detaliul grafic la un absolut zero si face Gothic 1 să pară arătos prin comparație, dar care cu siguranță va crește numărul de cadre pe secundă.

Acest Modkit nu este un substitut pentru Redkit, setul de unelte ce permite realizarea de conținut nou pentru joc. Până când va fi disponibil și acesta, nu ar trebui să vă așteptați să apară povești noi, făcute de fani, locații noi, sau în general lucruri care vor adăuga drastic la conținutul disponibil deja în The Witcher 3. Redkit nu are încă o dată de lansare.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button