GamingPC&ConsolesȘtiri IT

CCP Games, producătorul lui EVE Online, a fost cumpărat de Pearl Abyss

Suntem siguri că această știre are un titlu pe care nu l-ați fi putut anticipa prea curând! Dezvoltatorul lui EVE Online, CCP Games, a confirmat recent că va fi în curând o filială deținută în întregime de Pearl Abyss, dezvoltatorul coreean și distribuitorul lui Black Desert Online.

CCP Games sunt în prezent deținuți de un grup de investitori financiari, care vor vinde în cele din urmă acțiunile lor, ca parte a tranzacției care va fi executată în următoarele câteva luni. CEO-ul CCP Games Hilmar Veigar Pétursson și CEO-ul Pearl Abyss Robin Jung au emis declarații comune în presă acum câteva ore.

Hilmar Veigar Pétursson a declarat:

Pearl Abyss este o companie cu creștere rapidă, cu mult de oferit în ceea ce privește tehnologia, capacitatea și viziunea. Cred că cele două companii ale noastre au multe de învățat una de la alta. Suntem foarte încântați să ne unim forțele și să realizăm noi culmi noi pentru companiile noastre, jocurile noastre și, mai presus de toate, jucătorii noștri.

Robin Jung a confirmat:

CCP este un distribuitor cu peste 15 ani de experiență și know-how în domeniul distribuției digitale. Ei au făcut o treabă incredibilă prin implicarea și menținerea bazei de jucători, pe care ne propunem să le învățăm și sperăm să le integrăm în practicile generale ale lui Pearl Abyss în toate jocurile noastre.

Credeți că acesta este sfârșitul succesului (și așa limitat) al lui EVE Online?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button