GamingPC&ConsolesTech&IT

C&C Remastered este acum în Alpha

Și încă nu provoacă valuri de tristețe cruntă

Acum că Warcraft 3 Reforged ne-a adus dezamăgiri profunde și regret nespus, a venit timpul să ne îndreptăm privirea către un nou remaster ce poate, poate că nu va călca pe aceleași drum. Command and Conquer Remastered, ce vine la pachet și cu Red Alert Remastered, a intrat în faza Alpha.

Nu înseamnă că noi îl putem juca acum, dar este jucabil. Conținutul efectiv este mai mult sau mai puțin complet, toate elementele refăcute sunt acum în C&C Remastered, aducând detaliu 4K vechilor sprite-uri, animațiilor și elemente de teren pixelate. Până și interfața a fost actualizată. Priviți doar imaginea de mai sus. Nu este atât de frumoasă?

Acea poză este de la componenta de multiplayer a jocului ce a fost refăcută și îmbunătățită. Include acum meciuri rapide 1vs1, include meciuri configurabile cu numeroase setări, include până și opțiunea de reluări, ceva foarte comun acum în RTS-uri, dar ce nu exista în vremea lui Command and Conquer pentru acest gen.

O dată exactă de lansare pentru joc nu a fost anunțată, însă măcar avem parte de progres. Încet, dar sigur, jocul ia formă și va fi disponibil pe piață poate până la sfârșitul anului. Nu de alta, dar seria împlinește 25 de ani de existență în luna septembrie.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button