PC&Consoles

C&C Generals inca mai este popular in Rusia

Mai tineti minte Command and Conquer Generals? A fost un joc grozav la vremea sa si s-a remarcat in seria Command and Conquer prin faptul ca era interzis in China si a cam prevestit ISIS. Jocul inca mai pare sa fie foarte popular in Rusia, sau cel putin la ambasada din Marea Britanie a Rusiei.

Intr-o incercare de-a anunta ca un grup de extremisti din apropierea orasului Aleppo, Siria, au primit camioane de aprovizionare cu munitie chimica, contul de Twitter oficial al ambasadei Rusiei din Marea Britanie a folosit imaginea de mai jos.

Imaginea are trecut un text care informeaza ca este folosita doar pentru ilustratie si ca nu considera nimeni de la ambasada ca alea ar fi de fapt camioanele cu pricina. Dar cand internetul a vazut asta, situatia a escalat rapid, fiindca era un screenshot din Command and Conquer Generals. Astfel, au tot urmat cam toata ziua diverse postari ca cea de mai jos:

Merita mentionat ca nu este prima postare de acest gen facuta de ambasada Rusiei, care sa aiba un ton mai umoristic. Tweet-ul anterior vorbea despre combaterea miscarilor naziste in timp ce afisa o imaginea a unor zombie-nazisti. Evident, cuiva de la ambasada tare i-a placut Command and Conquer Generals, nefiind tocmai un caz a confundarii realitatii cu un joc video.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button