GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cautarile pe Google ascund un joc de aventura cu text

Cu toții iubim un easter egg bine lucrat, iar Google si-a câștigat o reputație consolidata pe parcursul ultimilor ani. Cea mai recenta surpriza este un joc de aventură cu text, in stilul old-school, pe care îl puteți juca pe consola dezvoltatorului browserului vostru.

Descoperit de un utilizator Reddit attempt_number_1, jocul poate fi accesat prin consola dezvoltatorului dupa căutarea „text adventure” sau „text game”. Se pare că aceasta cautare funcționează în majoritatea zonelor care sunt conectate la Google, atâta timp cât alegeți interfața în limba engleză. Pentru a-l inițializa, trebuie să apăsați Ctrl + Shift + J (Cmd + Option + J pentru utilizatorii de Mac) pe pagina cu rezultatele căutării. Jocul poate fi jucat și pe Firefox, Microsoft Edge și, probabil, pe toate browserele care au la baza Chromium.

În consola dezvoltatorului, sunteti întrebati dacă doriti să jucati un joc, care începe după ce introduceți „yes” în linia de comandă. Din acel moment, jocul vă spune ce se întâmplă în jurul vostru și vă solicită să interacționați cu obiecte și persoane („grab,” „use,” „inventory” etc.) și să vă deplasați între camere („north,” „south,” „east,” „west,” „map,” și așa mai departe).

Protagonista jocului este initiala majuscula G de la logoul Google care își caută prietenii – adică celelalte litere – prin campusul gigantului de internet din Mountain View, California. Jocul se pare că durează între 30 și 60 de minute.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button