TECH

CATSTACAM permite pisicii sa-si posteze pozele pe Instagram

Cand stapanul nu-i acasa….Catstacam joaca pe masa. Camera o va “dezbraca” de secrete pe felina sef din casa. Veti sti ce face in fiecare secunda a zilei, pe cine invita in bucatarie, cu cine iese…

catstacam1

Marca Whiskas a decis să înceapă producția unui wearable pentru pisici. Compania Mars Petcare companie a creat un aparat de fotografiat portabil care permite animalelor de companie sa faca fotografii și sa le posteze pe Instagram.

Camera are un detector de mișcare. Dispozitivul este plasat la gâtul pisicii si face 6 fotografii pe minut. Prin urmare, fotografierea are loc atunci cand animalul se misca.

Atunci când animalele de companie intra în zona Wi-Fi, fotografiile sunt descărcate automat pagina de Instagram a animalului de companie.

Deocamdata, Whiskas a lansat un volum limitat de Catstacam, care va fi disponibil doar pentru proprietarii de pisici din Australia.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button