MORE

Cati Bani Poti Castiga Pe Instagram?

Daca erati de acord cu analistii ce spuneau acum ceva timp ca utilizatorii de Instagram nu pot castiga prin intermediul aplicatiei, iata ca un american a dovedit contrariul.

Un fotograf din Brooklyn a castigat 15.000 de dolari intr-o singura zi vanzandu-si printurile pe Instagram. Daniel Arnold si-a postat o parte din fotografii pe cunoscuta retea de photo-sharing, cu mentiunea ca orice creatie de-a lui afisata pe contul respectiv putea fi comandata ca print in format 4×6, pentru 150 de dolari, oferta fiind valabila o singura zi. Reactia celor aproximativ 30000 de followeri l-a luat pe fotograf prin surprindere, in 24 de ore castigand in jur de 15000 de dolari. Evident, cererile au curs chiar si dupa termenul de o zi pus de artist, lucru care l-a pus pe ganduri, acesta luand in considerare si posibilitatea onorarii cererilor care au ajuns dupa cele 24 de ore. Arnold a declarat ca nu va mai vinde niciodata nimic atat de ieftin si ca nu are de gand sa renunte la afacere, ceea ce demonstreaza ca se pot castiga bani de pe urma Instagramului, si cu siguranta altii ii vor urma exemplul in viitorul apropiat.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button