GamingPC&ConsolesTech&IT

Câteva jocuri gratuite la sfârșit de săptămână

Luați-le cât sunt calde

Acest sfârșit de săptămână ne aduce câteva jocuri gratuite, ce cu siguranță vor fi pe placul câtorva dintre voi. Unele sunt permanente, altele doar temporare, iar altele sunt The Division 2, în cazul în care ați uitat de el.

În primul rând avem parte de noua promoție de pe Epic Games Store, sub forma unui joc numit Inner Space.Nu știu să vă spun prea multe despre el, în ciuda faptului că l-am jucat acum câțiva ani. Nu pot să spun că a fost prea memorabil.

Apoi, pe Steam aveți Black Desert Online, ce va rămâne al vostru permanent dacă puneți mâna pe el înainte de ziua de 2 martie. N-am idee cum a evoluat de când a fost lansat, dar avea grafică foarte frumoasă și un editor grozav pentru partea vizuală a personajelor, plus misiuni ce mă făceau să îmi amintesc de Kal Online și alte ruine a căror existență și popularitate continuă să mă perplexeze. E de parcă n-am petrecut ani de zile încercând să subliniez că există și MMO-uri ce nu sunt groaznice.

Apoi, dacă vreți să jucați ceva doar temporar, Ark Survival Evolved poate fi butonat fără a-l cumpăra pentru următoarele trei zile. Este un joc recomandat celor care vor să își facă o fermă cu dinozauri.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button