Telefoane

Catalogul Moto Mods capătă o imprimantă de poze Polaroid

Moto Mods vă permite acum să retrăiți vremea în care aparatele foto Polaroid erau la modă, printr-o imprimantă de poze care poate fi atașată direct la telefoanele compatibile.

Atașamentul se numește Polaroid Insta-Share Printer și vă permite să creați fotografii fizice de 2 sau 3 inch din imagini pe care le aveți pe telefon, sau cele de pe servicii precum Facebook, Google Photos și Instagram. Imprimanta funcționează folosind tehnologia Zero Ink Paper, ceea ce înseamnă că fotografiile efective sunt făcute printr-un proces termic, așa că nu trebuie să vă temeți că dispozitivul va rămâne vreodată fără cerneală. Dar va rămâne fără hârtia specială, fiecare coală costând cam 3 lei, așa că nu este vorba de o avere.

Polaroid Insta-Share Printer în sine costă cam 200 de dolari, și va fi disponibilă a de luna aceasta direct de la magazinul on-line al Motorola, urmând ca în magazinele fizice să își facă apariția de pe parcursul lunii decembrie.

E bine de știut că Motorola se ține în continuare de Moto Mods, și că apar din ce în ce mai multe astfel de atașamente. Nu de alta, dar considerând că piața acestor atașamente este limitată la doar la anumite modele de telefon produse de către o singură companie, nu erau speranțe foarte mari să reziste foarte mult.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button