RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Cât vor costa noile telefoane Samsung Galaxy S10

În ziua de 20 februarie 2019 vom avea parte de un eveniment în cadrul căruia Samsung va dezvălui în mod oficial noile sale telefoane, atât cel pliabil cât și noile modele din seria Galaxy S10. Vor fi trei modele din această serie, iar prețul acestora s-a ivit pe internet în ultimele zile.

Cel mai ieftin model dintre ele va fi Galaxy S10E, cu 6GB de RAM, 128GB de stocare și cu un preț de aproximativ 750 de euro. Acest preț este valabil în Olanda, dar probabil va fi regăsit în cam fiecare altă regiune de pe continent.

Următorul telefon ca preț este varianta standard, cu un preț de 900 de euro pentru aceeași configurație ca S10e. Apoi, dacă vreți să aveți 512GB de stocare și 8GB de RAM, va trebui să plătiți 1200 de euro. În cele din urmă avem și Galaxy S10+, care la nivelul de bază costă 1000 de euro, un preț destul de mare ce continuă tendința de scumpire de la o generație la alta. Dar cei care nu se vor mulțumi cu configurația de bază, 6GB/128GB, vor putea opta pentru varianta de 8GB/512GB la prețul de 1250 de euro, sau varianta cu 12GB RAM și 1TB de stocare pentru 1500 de euro.

Galaxy s10 pretFără îndoială această ultimă variantă a lui S10+ folosește noul modul de memorie conceput de Samsung, ce nu doar că oferă o capacitate mare de stocare, dar și viteză de aproape 1GB/s.

Confirmarea oficială a informațiilor acestea ar trebui să vină spre finalul lunii.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button