Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cât va costa Oculus Rift și de ce va fi atât de scump

/
/
/

Când Oculus Rift a fost anunțat, producătorul a estimat că varianta finală va costa în jur de 300 de dolari. Un preț mare, dar pentru o tehnologie modernă, dedicată entuziaștilor de noutăți, este perfect acceptabil. Acel preț a crescut, dar din motive bune.

Palmer Luckey, creatorul lui Oculus Rift, a declarat că ochelarii VR nu pot fi lansați la prețul inițial din două motive. Primul este că au introdus tehnologie mai multă în Rift de la variantele inițiale, dedicate dezvoltatorilor. Și nu se referă la lucruri precum dispozitivul de control dedicat, Touch, acesta este vândut separat. Este vorba de senzori adiționali, ecrane diferite, și tot așa.

Al doilea motiv este nivelul de calitate. Luckey se temea că atunci când Oculus Rift va fi lansat, lumea îl va cumpăra, îl va încerca, iar apoi, dezamăgiți, va spune că dacă era puțin mai bun, dacă imaginea era puțin mai clară, dacă lentilele erau puțin mai bune, atunci ar fi fost chiar grozav.

Pentru a evita această posibilitate, nu au făcut compromisuri pentru Oculus Rift. Toate componentele din varianta finală sunt de calitate, și totuși rezonabile.  Nu vorbim de un produs final ce va fi cu mult mai scump de iterația inițială. Prețul său estimat este în jur de 350 de dolari.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar