MORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Cat va costa Disney+ si ce veti primi de acesti bani?

Un nou competitor pe zona de internet entertainment

In cadrul unei conferinte cu presa si investitorii pentru a raporta castigurile de pe al treilea trimestru, Bob Iger, CEO, a dezvaluit niste informatii referitoare la pachetul si pretul abonamentelor pentru platforma de streaming Disney+. Serviciul, care va urma sa fie lansat pe 12 Noiembrie, va fi disponibil sub forma de pachet pentru cei care doresc asta, pentru 12.99 dolari pe luna. Pachetul contine Disney+, ESPN+ si versiunea cu reclame a aplicatiei Hulu. Cei care doresc insa acces doar la Disney+, fara sa mai plateasca si pentru restul de servicii, vor plati 6.99 dolari pe luna.

Iger a mentionat si ca membrii fanclub-ului Disney, D23, vor avea sansa sa fie primii care se aboneaza la Disney+, o promotie care va fi detaliata luna aceasta la D23 Expo in Anaheim, California.

disney+ disney plus

Pe langa pretul abonamentelor, Iger a vorbit si despre potentialul noilor proiectelor si a pomenit de „reimaginari” ale unor filme precum Home Alone, Night at the Museum, Diary of a Whimpy Kid si Cheaper by the Dozen. Aceste nume au potentialul sa apara in lista de prioritati ale companiei in viitor, dar inca ramane sa vedem ce a vrut sa spuna prin „reimaginari”.

Va fi bun? Va fi rau? Vom afla in timp; iar cu promisiunea unor seriale de calibru mare de la Marvel si eventuala revenire a unor filme clasice precum Home Alone, Disney+ ii ofera copilului din mine satisfactie si il va face, probabil, sa-mi fure cardul pentru o luna de abonament.

Gamespot

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button