CommunityMORE

Un sfert din timpul nostru este petrecut online

Digital 2019, un nou raport de la Hootsuite și We Are Social, arată că o persoană petrece în medie mai mult de un sfert din viața sa online.

TNW ne oferă cifrele pe acest subiect.

Ultimul raport Digital 2019 arată că petrecem în medie 6 ore și 42 minute online în fiecare zi. Jumătate din acestea sunt petrecute pe dispozitivele mobile.

Această cifră pare a fi impresionantă, dar este absolut astronomică când este răspândită pe intervalul unui an întreg. Acesta este echivalent cu mai bine de 100 de zile de timp online în fiecare an pentru fiecare utilizator de Internet. Asta e mai mult de 27% din fiecare an.

Timpul de 6 ore și 42 minute este media mondială, Statele Unite ale Americii situându-se puțin sub ea la 6 ore și 31 minute. Cel mai mare grad de dependență de Internet îl are Filipine, la 10 ore și 2 minute, în timp ce cel mai mic este Japonia la 3 ore și 45 minute.

Digital 2019 arată o scădere ușoară față de numerele de anul trecut, sugerând că, probabil, inițiative precum Screen Time de pe iPhone ajută oamenii să-și petreacă ceva mai puțin timp folosind dispozitivele lor.

Raportul relevă, de asemenea, că numărul de utilizatori de Internet crește cu o rată de peste un milion de persoane pe zi, iar aproximativ 5.1 miliarde persoane dețin acum un dispozitiv mobil.

Digital 2019, pe care îl puteți vizualiza în link-ul de mai jos, utilizează date colectate de la GlobalWebIndex, GSMA Intelligence, Statista, Locowise, App Annie și SimilarWeb.

Cercetătorii au spus recent că dezvoltarea unei înțelegeri reale a timpului petrecut în fața unui ecran ar necesita o abordare controversată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button