MORE

Cat spatiu pe disc ocupa Star Wars Battlefront pe toate platformele

Star Wars Battlefront mai are putin si scoate capul coperit de un cazan futurist, sau casca de Stormtrooper, in functie daca ai vazut sau nu Star Wars pana acum, iar spatiul ocupat de o noua lansare este tot timpul de larg interes pentru gameri. Sunt titluri precum GTA V care au nevoie de spatiu aditional pentru a instala jocul in sine, dar sunt si noi lansari care se rezuma la 8 GB de stocare. In functie de cum lucreaza studioul.

Un lucru este cert! O lansare noua este egal cu facut spatiu pe hard, mai ales daca rulezi jocurile de un SSD, iar cu spatiul micut cerut de Fallout 4 pentru instalare, de 28 de Giga, acest spatiu devine din ce in ce mai mic. Avem Call of Duty, Mad Max, Fallout 4 si Star Wars Battlefront instalat pe Hard si ne-am trezit ca nu mai este spatiu nici cat sa strecori un screenshot.

Dar cat ocupa Star Wars Battlefront pe disc? Doar 23 de GB pe Playstation 4, 19 pe Xbox One, unde ruleaza la o rezolutie de 900p, marimea fiind justificata si de un umil 27GB pe PC, potrivit celor de la Electronic Arts. Cifrele sunt relativ mici, dar cu numarul mari de lansari planuite pentru sezonul sarbatorilor de iarna, se anunta vremuri de munci herculiene pentru HDD-urile noastre, mai ales daca sunt traditionale.

Pana la urma, voi, de pe ce Hard rulati jocurile? HDD traditional? Poate un hybrid? Poate un SSD traditional! Sau cine stie, poate chiar de pe unul pe PCI-e.

[EA]

Tags

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close