Telefoane

CAT S60 si CAT S30, cele mai rezistente telefoane smart!

In urma cu putin timp v-am prezentat doua telefoane super- rezistente de la CAT, modelele B25 si B30. Aceste telefoane de nisa se adreseaza persoanelor care cauta un telefon extrem de rezistent in orice conditii, iar modelele pe care le testam astazi, CAT S60 si S30 fac parte din categoria smart.

Ca sa faci un telefon smart rezistent este o provocare, in primul rand din cauza ecranelor de tip touch si a diagonalelor mari; cu cat acestea sunt mai mari, cu atat sunt mai predispuse la accidente.

Modelul de varf este CAT S60, acesta fiind si varful de gama al companiei. Un model de laudat din toate punctele de vedere; avem parte de Android 6.0.1, un ecran de 4.7 inch, certificare IP68 cu rezistenta pana la 5 metri sub apa si certificare militara 810G, care ne garanteaza rezistenta la apa sarata, radiatii solare, temperaturi scazute, umiditate, praf si alte intemperii.

Bijuteria acestui telefon este camera de pe spate, produsa de catre FLIR. Aceasta camera este una termica si poate afisa temperaturile din anumite zone, aplicatia permitandu-ne sa setam puncte de referinta multiple si sa alegem diverse interfete de afisare a radiatiilor calde sau reci. Performantele ne sunt garantate de un procesor octa-core Snapdragon 617 si de cei 3GB RAM. Bateria are o capacitate de 3800mAh si rezista cu succes pana la doua zile de utilizare.

CAT S30 este fratele sau mai mic, care duce lipsa unei camera cu termoviziune, dar care isi pastreaza rezistenta. S30 este si el certificat cu standardul militar 810G si IP68, dar acesta rezista sub apa la doar un metru in loc de cinci.

Ecranul acestuia este de 4.5 inch, dar avem un panou IPS cu o rezolutie de 854×480 pixeli. Bateria are o capacitate de 3000mAh iar procesorul este un Snapdragon 210. Autonomia telefonului este foarte buna, gratie combinatiei unui procesor entry cu o baterie de capacitate mare.

Functiile si performantele lui CAT S60 au si un pret pe masura, de aproximativ 2700LEI, in timp ce CAT S30 are un pret de 1400LEI.

 

Articole asemanatoare

Back to top button